Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Top 10 férfi fantázia

2014. január 25. 20:00 Cukor88

1. A szűz
A férfiak versengőek, akárcsak a spermáik. Mindannyian szeretnének elsők lenni. Az egyik legnagyobb férfi fantázia, hogy ők tanítsanak meg a lányt arra, hogyan is kell ezt csinálni. Ez a kontrollról is szól, így ők uralkodhatnak a lány felett.

2. Dominák
Sok férfi szeretne olyan nőt látni maga mellett, aki hozzábilincseli az ágyhoz, letépi a ruháját és uralkodik rajta. A nő vágyik rá és akarja, de ő irányít.

3. Kukkolás
A férfiak igen felizgulnak azon, hogyha megleshetnek egy nőt. Ez akkor a legjobb, hogyha nem is ismerik a hölgyet. Talán a legmenőbb fantázia, hogyha megleshetnek egy lányt, aki éppen levetkőzik, majd megmártózik éjjel a medencében.

4. Az idegen
A férfi sétál az utcán, egy nő odamegy hozzá és segítséget kér, lehetséges, hogy valaki éppen üldözi. A férfi úgy dönt, hogy segít a bajba jutott hölgyön, akit aztán hazavisz és leápolja a sebeit. Aztán természetesen hatalmas szex lesz a vége.

5. Rajtakapás
Kockázatos szex. Tudni, hogy valaki bármikor rájuk nyithat, növelheti a férfiak szexuális kedvét. Ráadásul ez sem csak exhibicionisták fantáziája. Emellett, hogyha hirtelen bepillantást nyerhetnek egy lány intim testrészeibe egy nyilvános helyen, az is egy hatalmas fantázia.

6. Egzotikus helyek
A férfiak java része álmodozik extrém helyekről. Lehet ez szórakozóhely, parkoló, tengerpart vagy egyszerűen a lakás más helyei.

7. Elérhetetlen nők
A férfiak szeretik az elérhetetlen nőket, akik nem lehetnek sohasem az övéik, ennek ellenére próbálkoznak. Azonban, hogyha a valóságban kapnak meg egy ilyen elérhetetlen hölgyet, az rengeteg aggodalmat okozhat számukra. Ezekben a fantáziákban szerepelhet a legjobb barát a felesége vagy a partnerének a legjobb barátnője.

8. Szerepjátékok
A férfiak imádják a szerepjátékokat, mivel ez olyan, mintha több különböző nővel feküdhetnének le. Hogyha a barátnő nincs is benne a szerepjátékokban, a férfiak akkor is fantáziálnak róla.

9. Prostitúció
Sok férfi nem fog elmenni egy sötét sikátorba, hogy pénzért szerezzen magának egy nőt. Túlzottan félnek a betegségektől vagy az esetleges problémáktól. Ettől függetlenül sok férfi szexuális fantáziájában jelen van, hogy egy prostituálttal is ki szeretnék próbálni a szexet.

10. Hármas
Ez már csak természetes. A férfiak imádnak erre gondolni, természetesen két nővel szeretnének ágyba bújni. A férfiak szerint két gyönyörű nő összeölelkező testénél szebb látvány nincs is a világon.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr815778348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása