Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

NFL Cheerleaders - 14. rész

2014. január 26. 20:00 Averin









A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr575716283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2014.01.26. 23:02:18

A mikulásosak jól néznek ki. De a többi hétpróbás ribanc. Sosem fogom megérteni a prüdéria hazájában és a szexuáliszaklatás-perek Kánaánjában ezt, hogy az nem égbekiáltó szexobjektumizálás, hogy ezek itt a seggüket rázzák az ország legnézettebb tévéműsorában.

Csinos lányokat a college cheerleaderek között érdemes keresni, ott van bőven. Könnyen lehet, hogy azok is hétpróbás ribancok, csak nem úgy néznek ki.

vidékigyerek 2014.01.27. 08:08:39

@Androsz: Magas nézettség= $$$ és ez kiüt mindent, mindenhol. Az álerkölcsöt is az álerkölcs hazájában. Talán ennyi.

Zakk (törölt) 2014.01.27. 14:01:27

@Androsz: nem érted te ezt..ez egy SPORT épp úgy ahogy a magyar celeb kurvák forognak a rúdon.. Az már táncművészet kérem szépen :)

Cukor88 · http://lamaszeme.hu/ 2014.01.27. 14:28:54

Igen az egy dolog, hogy így néznek ki a nézettség miatt, de nem semmi mozgásuk van mellé, és tényleg külön sportként kezelik, edzés is van nekik meg minden, és csak a jók kerülnek be, mint egy normális sportban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2014.01.27. 16:25:57

Én húsz éve láttam először egy amerikai országos egyetemi cheerleader bajnokságról egy összefoglalót. No, az sport, nem is akármilyen. Ha valaki még nem látott volna ilyet: jó kötésű fiúk és csinos, nem bikiniben vonagló lányok ritmusban kiabálják és mutogatják az egyetemük nevét vagy bíztató jelszavakat, időnként pedig akrobatikus mutatványokat, gúlákat, ugrásokat mutatnak be. A bajnokságon az utóbbiakkal versenyeznek, itt egy ízelítő: www.youtube.com/watch?v=nNJKPEdso9c . Ez bizony sport, és szurkolásra bíztatás. A nézőtéren levő nők is lelkesen kiabálhatnak, szurkolhatnak.

Ami a profi ligában van, az valójában nem cheerleading, hanem danceteam. És nem tudom, hogy a nézőtéren levő nők mennyire lelkesülnek fel rajta. Ha netán valaki abba a fatális tévedésbe esne, hogy a nők úgysem néznek amerikaifocit, azok nézzenek oda, amikor a nézőteret mutogatják. (A feleségem egyébként jobban követi a szezont, mint én, pedig tőlem tanulta meg a szabályokat :) ) Amerikai anyukák ma is csillogó szemmel újságolják, ha a lányuk valamelyik jobb egyetemi csapatba bekerült, vagy éppen ha ők maguk voltak cheerleaderek, ez az életrajzokból kihagyhatatlan. :-D

Meglepő és elgondolkodtató, hogy a profi ligában hat vagy hét csapatnak nincs danceteamje, különböző, nem pénzügyi okokra hivatkozva.

@Cukor88: Tudom, az unokahúgom is járt ilyen edzésre itthon, kb. egy évig, szórakozásból.

@Zakk: A rúdtánc nagyon érdekes eset, mert mára, ha nem is nagyon ismert, de létező sportág lett belőle, és bizony nagyon komoly gyakorlatokat végeznek a rúdon. A kurvák kezdtek nagyon nehéz dolgokat bemutatni a rúdon, aztán végül kikerült a bárokból a műfaj. Kurváktól a sportig, ez valószínűleg példátlan a sporttörténelemben.
süti beállítások módosítása