Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Így épült a nyíregyházi LEGO gyár

2014. január 29. 10:00 Wigyori

Napi hóitcméd!

 

A Lego egy világszerte igen sikeres építőjáték védjegyezett neve. A Lego termékek egymással minden esetben kombinálható és összekapcsolható építőelemekből állnak. Története a harmincas években kezdődött, mára szinte nincs olyan dolog, amit ne lehetne megépíteni Legóból a több mint tízezerféle alkatrész segítségével. A Lego alkatrészek kulcsfontosságú tulajdonsága, hogy kezdettől fogva egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet kompatibilis a már megjelent készletekkel. A Lego alkatrészek - mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül - valamilyen módon biztosan összeépíthetők a többi alkatrésszel. Neve a dán „leg godt!” kifejezésből származik, ami azt jelenti: „játssz jól!”. A ma ismert, műanyagból készült Lego 2008-ban ünnepelte 50. születésnapját.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr65783927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jet set 2014.01.30. 11:21:03

Hú, de irritáló!

Cukor88 · http://lamaszeme.hu/ 2014.01.30. 15:18:14

@jet set: A gyerekszínészeket kihagyhatták volna :D Biztos nem felnőtt korosztálynak készült a videó, tényleg érdekes, de a 2 gyerekszínész miatt tényleg irritáló a videó egy kicsit :D
süti beállítások módosítása