Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Öt energiaforrás-tipp mielőtt munkába indulsz

2014. január 29. 08:00 Wigyori

"Valljuk be, az esetek többségében nehezen indul a nap, ez hatványozottabban érvényes, mikor munkába kell igyekezni. Az emberek többsége a napi rutin szerint kezd készülődni: felkel, ha van még idő, zuhanyozik, majd öltözködés, kávé, netán egy kis harapnivaló és máris nyílik az ajtó, majd záródik. Most öt olyan módszert írunk le, ami plusz energiákat szabadíthat fel bennünk, hogy könnyebben nézzünk szembe a stresszes munkanappal."

Langyos, citromos víz

A napot a legjobb a megfelelő hidratálással kezdeni, folyadékot kell inni.

Mozgás

Nem is gondolnánk, de gyakorlatilag már az ágyban megkezdjük a testmozgást, hiszen ha van még 5 percünk az ébresztőóra csörgéséig, akkor jókat szoktunk nyújtózkodni.

Pozitív hozzáállás

Ha már indulás előtt, csak egy egyszerű pozitív gondolattal lépünk ki az ajtón, hogy tulajdonképpen ma nem érhet semmi baj, valahogy csak jó lesz minden a munkában is, ez is nagyon sokat jelent, hogy majd este hogyan alszunk el.

Írjuk össze munkateendőinket

A rend a munkahelyen is előny, ezért minden hét elején írjuk össze, hogy melyek azok dolgok, amelyeken szeretnénk túlesni a héten, és melyek azok, amelyek még ráérnek, így könnyebb rendszerezni a dolgokat és nem esünk keresztül a fejünkön.

Reggelizz

Ne induljunk úgy el hazulról, hogy legalább egy pohár tejet, gyümölcslevet, és egy szelet kenyeret, kiflit ne majszoltunk volna el.

Részletesebb olvasmányhoz kattints ide!

(tudnodkell.info)

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr225780887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása