Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Darwin díj várományosok

2014. február 11. 08:00 Averin

-2000. március 13. New Jersey – Andrew és menyasszonya együtt éltek három-három előző házasságukból származó gyerekükkel Dover Township-ben, amikor vita tört ki azon, hogy ki dézsmálta meg a hűtőben a csokoládétortát. Andrew saját, 10 éves fiát vádolta, és félrevonta őt a garázsba, hogy elbeszélgessen vele, mint férfi a férfival. Itt nem tudni pontosan miről beszéltek, ám végül Andrew annyira elérzékenyült, hogy fia kezébe adott egy öt hüvelyk hosszú kés, felszólítva, szúrná bele, ha annyira gyűlöli. A srác először letette a kést. Ám mikor apja még egyszer kezébe nyomta, nem volt rest, és szót fogadott. Az apa kórházba szállítás közben elvérzett.

-Egy Indiana állambeli (USA) fiú egy kerti pankrátor viadalban vesztette életét, szülei házának hátsó kertjében. A 14 éves Mark Carlson nyakát törte, amikor a szülői ház második (!) emeletéről kiugorva a fején landolt. Richard Kransonely, a viadal másik résztvevője így emlékszik a részletekre: “A második emeletről akart rám ugrani egy olyan fogással, amit előtte még egyszer sem próbáltunk ki. A földön feküdtem, és láttam, ahogy ugrik, majd a következő hang, amit hallottam, a nyaka roppanása volt. Ez volt a legszörnyűbb hang, amit valaha is hallottam. Én is hibásnak érzem magam, mert azt gondoltam, hogy csak hülyéskedik, ahogy mindig is szokott, ezért felkaptam egy vasláncot, és hátba vágtam vele. Amikor nem reagált, gondoltam, hogy ennek a csávónak valami baja eshetett. Igazam is volt, meghalt.” Mark Carlson szüleit letartóztatták kiskorú veszélyeztetése miatt. Az apa a következőket nyilatkozta: “Mark egy szerencsés fiú volt, aki biztos nem minket okolna a haláláért, mint ahogy azt Indiana állam teszi. Tudatában volt a kockázatoknak, és biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan tette. Élt-halt a pankrációért. Csak akkor nem gyakorolt, amikor a kocsikat mosta, vagy bezárkózott a barátnőjével a szobájába. Igaz, egy ugrása nem sikerült, de volt egy csomó, ami remek volt. Ha egyetlen rossz ugrás miatt letartóztattak minket, akkor a többi jól sikerült ugrásért miért nem kaptunk kitüntetést?”

-Windsor, Ontario – Rendőrségi jelentés szerint Daniel Kolta (27) és Randy Taylor (33) frontális ütközésben vesztette életét, döntetlenre adva azt a mérkőzést, amelyet egymással szemben vívtak motoros szánjaikon.
San Francisco, California: Egy 49 éves tőzsdeügynök, aki felesége szerint “teljesen el van szállva, amikor kocog”, véletlenül lekocogott egy 200 láb (60 méter) magas szikláról.

-Átállás a nyári időszámításról a standardra okozott kavarodást terrorista csoportok között. Pontosan 5:30-kor izraeli idő szerint két bomba robbant két autóban azonos időben, két különböző helyen, és megölték a bombát szállító terroristákat. Eleinte azt gondolták, hogy a bombákat idő előtt robbantották fel amatőr terroristák. Az ügyet jobban átvizsgálva kiderült, hogy a robbanás előtt három nappal Izrael áttért a nyári időszámításról a standardra, így akarták az imádkozást előtérbe helyezni a napfelkelte előtt. A palesztinok nem akartak élni “szionista idő”-ben. Már két héttel az időátállás előtt készek voltak a bombák a Palesztinok által ellenőrzés alatt lévő területen, persze nyári időszámítás szerint. A sofőröknek, akiknek a bombákat kellett szállítaniuk a színhelyre, izraeli standard idejük volt. Az eredmény az volt, hogy a robbanás idejében a bombák még mindig úton voltak, így a terroristák akaratlanul utaztak el ebből a világból.

-Buxton, N.C – Daniel Jones (21) meghalt a tengerparti strandon, mert ráomlott a saját maga ásta homokgödör fala. Strandszomszédai szerint Jones gyakran ásott mély gödröt a homokba, mondván, véd a szél ellen. Legutoljára nyolc láb (két és fél méter) mélyre ásott le, és a gödör alján ücsörgött strandszékén, mikor ráomlott a homokfal. A strandolók kezükkel próbálták kiásni a szerencsétlent a homok alól, ám a művelet még a lapáttal felszerelt strandmentőknek is közel egy órába telt.

-Annapolis, USA – PVC-ragasztó fogságában találtak rá otthonában egy asszonyra a riasztott mentők és tűzoltók. John M. Scholz, a városi tűzoltóság szóvivőjének elmondása szerint az asszony linóleumot akart fektetni házában, ezért bekente ragasztóval a padlót, ám egy óvatlan pillanatban elvesztette az egyensúlyát, és belefeküdt a kencébe. A nőnek sikerült feltépnie magát a padlóról, és efölötti megkönnyebbülésében leült a díványra. Innen azonban már nem volt menekvés. A kiérkező segítség a díványra ragadva talált rá bugyiban és melltartóban, kezében az odakötött mobiltelefon, ráadásul keresztbe rakott lábai is végzetesen egymáshoz tapadtak. Öt mentősnek egy órájába tellett, amíg oldószerrel kisikálták az asszonyt szorult helyzetéből. A hölgy maradandó sérülést nem szenvedett, és a kórházi kezelést is visszautasította.

-Andover Township – New Jersey: Paul Stiller (47), feleségével együtt súlyosan megsérült abban a játékban, amit egy rúd dinamittal űztek autójukban. Mikor délután kettőkor hazafelé tartottak, az unatkozó pár buliból meggyújtotta egy dinamit gyutacsát, hogy kidobva az ablakon jót szórakozzon a robbanáson. Túl későn jöttek rá, hogy az ablak nem volt letekerve.

-Wildwood, USA – Valódi horror bontakozott ki a helyi Vidámpark Szellemvasútján, amikor Sean Jackson (19), szerződtetett “szellem” leple beakadt az éppen arra tartó kocsiba, ami elrántotta és levágta a lábát. Több mint egy tucat látogató háta borsódzott Jackson utolsó sikolyától, amely élethűbbre sikeredett, mint eddig bármikor. A szemtanúk csak annyit láttak, hogy a szellem előugrik az egyik sötét zugból, felborul és visít. Csak később döbbentek rá, hogy ez a jelenet nem a műsor része volt.

-Amszterdam, Hollandia – Elveszítette orrának egy részét az a részeg holland férfi, aki egy pitbullal “orri-puszizott”. A 43 éves férfi Amszterdam egyik zsúfolt piacán lődörgött, amikor meglátta a pitbull terriert. A veszedelmes kutya annyira megtetszett neki, hogy egyenesen odament hozzá, lehajolt, és orrát incselkedőn nekidörgölte a kutyáénak. Az ebnek azonban eszkimó puszilkodás helyett inkább harapni volt kedve, és a férfit kórházba kellett vinni.

-Bukarest, Románia 1999. – Saját autójában, szeretkezés után, szénmonoxid mérgezés miatt halt meg Mario Bugeanu (24), román NB1-es focista és barátnője –jelentették a helyi hatóságok. A Gloria Bistrita középpályása és 23 éves barátnője, Mirela Iancu úgy közösültek a focista apjának garázsában álló autó ülésén, hogy közben járt a motor, majd akkor sem állították le, amikor a pihenésre került sor – nyilatkozta a helyi lapoknak Dumitru Secrieru rendőr százados. Úgy tűnik, nem tudtak arról, hogy a szénmonoxid veszélyes – tette hozzá Secrieru.

-1999. július 5., Topsham – A Szerelem hálójában és a Texasi láncfűrészes gyilkos című filmek különös keverékévé fajult egy internetes románc Maine-ben. James-nek már egy éve tartott kapcsolata Beth-szel az interneten, mikor a férfi elhatározta, hogy szemtől-szemben szeretné látni virtuális kedvesét, ezért Missouri-ból a Maine-beli Topsham-ba utazott. Csakhogy Beth nem kívánta a plátói szerelmet “bemocskolni”, ezért inkább a szakítást választotta, mint James testi valóját. A férfi ennek ellenére mindenáron bizonyítani akarta, hogy méltó a szerelemre. Vett a közeli barkácsboltban egy láncfűrészt, s miután a nő nem engedte be a házba, a kerti gyepen előkapta, és levágta saját fejét.

darwin_dij.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr105807952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása