Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Eközben az oroszoknál és az ukránoknál...

2014. május 01. 16:00 Wigyori

Egyre és egyre nagyobb teret hódít a saját testsúllyal való edzés.

Egészséges, hisz a testet összhangban mozgatja, ellentétben az edzőtermi, megerőltető súly mozgatással ami többnyire konkrét izomcsoportot mozgat, gépekhez köt, meghatározott mozgást végzel. Természetesen akinek a testépítés a cél, annak megmaradnak a vasak és a tömegnövelők, de aki kirobbanó erőre, hosszan tartó és acélsodrony erősségű ízületekre vágyik, különleges dolgokat szeretne véghez vinni a rúdon, a levegőben, vagy épp a földön, akkor kezdjék el a "Fegyencedzést".

Gyakorlatilag bárhol és bármikor lehet egy igazán jót tornázni. Nem kell hozzá semmilyen komolyabb felszerelés, gép, eszköz. Csupán egy kis fantázia, és kreatív elme kell, hogy megtaláld magadnak az eszközöket, amivel a gyakorlatokat tudod végezni.

Ahogy az evolúció által kifejlődött testünk, izomzatunk, ezen edzés által úgy tudjuk azt használni, és nem lesznek gyenge, sajgó ízületek, fájó végtagok.

Kitartás, akarat, fegyelem. = Fizikát meghazudtoló mutatványok, "emberfeletti" erő, egészségesebb élet amit ezáltal kapsz. Megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr906052813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása