Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

A mumus

2014. május 26. 17:00 Averin

Volt egy férfi. Egyszer találkozott egy gyönyörű nővel. Összeházasodtak, és született egy gyerekük. 2 éves volt. Egyik éjjel a gyerek ordibálni kezdett: A MUMUS, A MUMUS, A MUMUS! A fickó másnap is hallotta a kiabálást. Gyorsan átrohant a másik szobába és látta, hogy becsukódik a szekrényajtó.

Harmadik éjjel is kiabált a gyerek: A MUMUS, A MUMUS, AMUMUS! A fickó teljes erejéből futott át a szobába és látta, hogy a gyerek ketté van tépve. Eltelik pár év születik még egy gyerekük. Ez is 2 éves volt amikor ordibálni kezdett éjjel: A MUMUS, A MUMUS, A MUMUS! Mikor az apa átrohant látta, hogy a gyerek feje le van tépve és egy szögre van felakasztva a falon. Elköltöztek az ország másik felébe. Mindenből újat vettek és csak egy szekrényük volt. Született még egy gyerekük. Ez már megélte a 3 éves kort. Egyik nap az anya elutazott üzleti ügyben. Az apa éjjel kiabálásra ébredt: A MUMUS, A MUMUS, A MUMUS! Az ember már tudta, hogy nem él a gyereke. Kirohant az ajtón, el a rendőrségre. A portásnak elmesélte az esetet. Az hülyének nézte és elküldte a rendőrség PSZICHIÁTRIÁ-jára. Mikor a forma belépett az ajtón egy 3 méteres lucskos szörnyet látott ahogy éppen kibelez egy zsarut. A MUMUS hátranézett, és meglátta. Megfordult a zsaru fejét a kezében tartva, és így szólt:


- SZÉP TÖRTÉNET VOLT.

mumus.jpg


Forrás: demonvilage.bloglap.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr366201587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szófogadatlan prókátor 2014.05.27. 10:50:23

EZ HOGY KERÜLHETETT KI?
Aberált idióta.
süti beállítások módosítása