Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Próbáld ki Te is! Japán gyakorlat: Erdőfürdőzés

2014. augusztus 08. 11:00 Wigyori

erdeszeti_klaszter.jpg

"A módszert az 1980-as években fejlesztették ki Japánban. Lényege, hogy a résztvevők az öt érzék, a látás, hallás, szaglás, tapintás és ízlelés segítségével tapasztalják meg a természet működését, ez által részeseivé válnak a természetnek.

Kutatások kimutatták, hogy akik rendszeresen „fürdőznek az erdőben”, azok esetében lényegesen csökkenhet a kortizol szint, a stresszhormonok szintje, valamint a vércukorszint. E mellett normális szinten tartja vérnyomást, a pulzusszámot, csökkenti a depressziót és a haragérzetet. Más kutatások arra mutattak rá, hogy az erdei séta erősíti az immunrendszert, növelik a daganatos betegségek elleni küzdelemben létfontosságú fehérvérsejtek számát, és fejlesztik a kreativitást."

A cikk további része: Itt.

 

tudnodkell.info

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr516571993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása