Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Újabb Darwin-díjasok

2014. október 06. 17:00 Wigyori


A Darwin-díj nem hivatalos elismerés (még), csupán mi ép eszűek aggatjuk rá a világ legbutább embereire. A lényege, hogy ezeknél az embereknél érvényesül Darwin természetes szelekció elmélete, tehát saját gyengeségük, ebben az esetben ostobaságuk miatt okoztak saját maguknak fájdalmat - esetenként okozták saját halálukat. Ez egyelőre elég kegyetlennek tűnik, de ha elolvasod a következő eseteket, te is csatlakozol majd a boldog kárörvendők táborába. Az esetekről szóló cikkeket linkeltük, hogy biztos legyen, nem kamu.

1. A napfény-diéta

Egy svájci nő 2012-ben éhen halt, mert szent meggyőződése volt, hogy kizárólag napfénnyel táplálkozva nagyon jól lehet élni. A sztorit a svájci aargaui hatóságokra hivatkozva megírta a Daily News, a lap azt írta, hogy a nőt az a hetvenéves indiai férfi esete inspirálta, akiről egy osztrák dokumentumfilmben azt állították, 70 éve napfényen élt.

2. Az elnök hibája

Holtan találtak egy 64 éves férfit a floridai Key West-beli lakásán, miután Obama másodszor is megnyerte a választásokat. A Huffington Post is beszámolt arról, hogy a férfi azután követett el öngyilkosságot, hogy Obamát újraválasztották és azt mondta, jobb ha ő öli meg magát, minthogy az elnök miatt haljon éhen. "Kicsit" túlzás ennyire komolyan venni a politikát, nemde?

3. Meztelenül gyúrni az úttesten?

Egy férfi - hol máshol, mint az USA-ban - meztelenül fekvőtámaszozott az úttesten, valószínűleg egy fogadásból. A Time a rendőrségre hivatkozva azt írta az esetről, hogy a férfi először meztelenül futni indult, majd az oregoni Columbia Boulvardon gyúrt (reggel 4-kor!), amikor egy kocsi elütötte. Persze, hol máshol...

darwin-2.jpg

4. WC-be esett mobiltelefon

Nem a legkedveltebb haláleset egy WC-be fulladni, de két kínainak sikerült. Idén júniusban történt az eset, hogy a kínai Xinxiang városában egy nyilvános, pottyantós wc-be ejtette a körülbelül 300 dollár értékű mobiltelefonját egy nő. A hölgy fia és férje próbálta meg kiszedni a telefont, mikor egyikük beleesett a wc-be, innentől pedig egymást próbálták meg megmenteni. Az ürülék először a fiút, majd a férjet is behúzta, így összesen hatan vettek részt a telefon mentésébe. A vége az lett, hogy ketten megfulladtak és az egy óra múlva kiérkező mentőknek köszönhető, hogy a hölgy unokatestvére "megúszta" egy kómával. Mindezt azért, mert a WC-n kellett nyomkodni a telefont... A sztoriról a New York Post itt írt.

5. Szex az erkélyen

Ez is idén júniusban történt, méghozzá Londonban. A két tinédzser egy erkélyen élvezte az édes életet, amikor egyikőjük pózt szeretett volna váltani, és mindketten kiestek a hatodikról. Nem túl okos lépés. Ez a haláleset egyébként nem egyedüli, ez a cikk több ilyen esetről (Kínából, Oroszországból) is beszámol, amit a magaslati szex okozott.

6. Szelfi egy elefánttal

Két kenyai férfi úgy érezte, a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy afrikai elefánttal (legnagyobb súlya akár 6 tonna is lehet) pózolni jó ötlet. Szegényeket eltiporta a jószág, mindketten szörnyethaltak.

7. Egy szörnyen túltervezett rablás

2009-ben Belgiumban két rabló is meghalt, akik szerettek volna kirabolni egy ATM-et. A bűnözők kicsit túlterveztek, az "elegendő TNT" sokszorosát robbantották fel az automata mellet, kiszakítva az épület oldalát és megölve őket. Akkoriban a sajtó az év Darwin-díjával jutalmazta őket. Akár dolgozhattak is volna ehelyett.

dffffff.jpg

8. Részegen a transzformátorállomáson

A Middle Tenessee State University, azaz a Tenessee Egyetem két diákja a '80-as években egy alkoholtól mámoros estén úgy döntött, kivágja a közeli transzformátorállomás kerítését és bemászik körülnézni. Egyikük azonban azt is helyesnek gondolta, ha az egyik transzformátor mellé pisil. Nem élte túl az akciót. Ez az összes közül a legdarwinabb darwin-halál!

9. Nincs szükség fájdalomcsillapítóra többé

Egy férfi 2009-ben Minnesotában kiugrott egy mozgó autóból, hogy legálisan fájdalomcsillapítókhoz juthasson. Az akció után nem volt már rá szüksége.

10. A kabát, ami megvéd a késtől

Svédországban történt az eset, amikor két fiatal jól bepiázott egy házibuliban és kitalálta, hogy egy olyan bőrkabátot készítenek, amit késsel sem lehet átszúrni. Annyi eszük már nem volt, hogy a falra, a gardróbba vagy esetleg egy bábura téve teszteljék le. Egyikük egy szúrt sebbe halt bele.

11. Elvesztett férfiasság

Egy mozgássérült orosz férfit éjszaka rablótámadás ért a saját lakásában. Mikor a rabló a szobába ért, a férfi felkapta az első dolgot, ami a kezébe keveredett és rásózott egyet a rablóra. Az ő szerencséjére és a rabló balszerencséjére telibe trafálta annak heréit. Ettől a betörő az ablakon keresztül elmenekült, a rendőrök pedig pár sarokkal arrébb, heves vérzések közepette találtak rá. Az orvosok már nem tudták megmenteni a rabló férfiasságát.

darwin-4.jpg

 

szeretlekmagyarorszag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr556755949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása