Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

A meggyilkolt kisfiú megtalálja saját gyilkosát

2016. február 01. 14:00 Averin

A meggyilkolt kisfiú megtalálja saját gyilkosát

Egyik nap egy három éves kisfiú a Golan-fennsíkról, elmesélte a családjának, hogy előző életében meggyilkolták. A fiú fején volt egy hosszú piros anyajegy. Szerencsére a Druze hitvallású emberek között élt, ezért az emberek elhitték a történeteit, mert a Druze hívők hittek a reinkarnációban. Elvitték több faluba is, hátha még több emlék tör a felszínre. A keresés közben az egyik ilyen faluban egyszer csak megállt a fiú, és odasétált az egyik falusi férfihoz.

A nevén szólította amire a férfi válaszolt. Aztán azt mondta, hogy Ő volt a szomszédja és Ő ölte meg egy baltával. A férfi erre lefehéredett. Ezt követően a fiú azt mondta, hogy tudja hova temette el és elvezette oda az embereket, ahol megtalálták a testet egy balta okozta sebbel a fején, pont ahol a fiú anyajegye is volt.

Forrás: http://www.topratedviral.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr418335420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása