Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Steve Jobs egy égi harcos? / A fiú akiben nagyapja született újjá

2016. február 04. 17:00 Averin

Steve Jobs egy égi harcos?


Steve Jobs reinkarnálódott? Az Apple vezetője 2011-ben vesztette életét a rák ellen való küzdelemben. A halálhíre megrázta az egész világot, barátait és családját is.

Tony Tseung az Apple egyik szoftver fejlesztője felkeresett Thaiföldön egy Buddhista szerzetes rendet. A kérdésre, hogy mi történt Jobs lelkével a szerzetesek azt felelték, hogy reinkarnálódott egy égi harcos-filozófus formájában. Hihetőnek tűnik ugye? Azzal folytatták, hogy Jobs nem ment túl messze, mert ott ül a régi irodájában, az Apple vezetőségi osztályán (Cupertino California), az úgyn. üvegpalotában.

 

A fiú akiben nagyapja született újjá

Gus Taylor egy kisgyerek volt, akinek születése előtt egy évvel meghalt a nagyapja. Amikor Gus egy kicsit megnőtt elkezdte mondani, hogy Ő a nagyapja. Miután elmúlt 4 éves egyértelműen beazonosította "magát" a régi családi fényképeken.
A másik rémisztő dolog az volt amikor Gus elkezdett mesélni a halott lánytestvéréről. Gus nagyapjának volt egy lánytestvére akit meggyilkoltak és bedobtak a San Francisco öbölbe. Mivel ezt nem is említették a családban soha, így nagyon érdekes volt, hogy a kis Gus tud mindent a nagyapja lánytestvéréről.

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr908338290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása