Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Ronda Rousey Metroid filmben játszana?

2016. március 01. 17:00 Cukor88

samus-rousey-context.jpg

Rousey szerint tökéletes lenne a szerepre, az élete szinte teljesen hasonlít most a Metroid játékra. A játékban minden szintnél egy robbanás vagy valamilyen esemény tönkreteszi Samus fegyvereit, így mindig küzdenie kell hogy a felszerelése újra működjön, és újra az erős önmaga lehessen. Ebben hasonlít Rousey és Samus annyira, ugyanis Novemberben Ronda elvesztette a bajnoki övét, és most eddzenie, és harcolnia kell, hogy újra a régi önmaga legyen, hogy megszerezze újra a címet amit elvettek tőle.

A Gamespotnak is nyilatkozott, hogy mindig is szeretett volna Samus lenni a játékból. Mindig is kedvelte a vagány hőst, és azt ahogy a játék közben szép lassan kiderül a páncélben egy nő van, nem pedig férfi. Persze a filmben nagyrészt páncélban kellene szerepelnie, de ötletek már születtek a megvalósításról, sok Vasemberes páncélon belüli arcfelvétel is lenne a filmben, ha valaha megvalósul. A szereplés nem áll távol tőle, más filmekben is láthattuk már, szerepelt a Feláldozhatók 3-ban, a Halálos Iramban 7-ben és a Törtetőkben is.

Aki nem ismerné a Metroidot, itt egy kis ízelítő belőle:

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr868426752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása