Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Az MMA elmehet a picsába, ez az új kedvenc :D

2016. szeptember 15. 17:00 Cukor88

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr111674911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.09.15. 18:42:33

MMA-nal, csak a sumo vagy a robot wars érdekelne jobban.

Cukor88 · http://lamaszeme.hu/ 2016.09.16. 15:29:10

@Slepy: A robot wars engem is érdekelne, de itthon nem igazán adják sehol. Persze youtube-on van rengeteg videó, de az mégsem olyan mint amikor adnak egy mérkőzést a tv-ben :D

Slepy 2016.09.16. 17:56:13

@Cukor88: ez régen úgy ment a német RTL 2-n, hogy heti rendszerességgel adták az adásokat, majd az adások győzteseit összeeresztették így követhető volt az esemény.
A youtube-on sztem nincs is fönt az összes adás és nem is érdemes időrendi sorrendbe rakni. Bár a harcok önmagukba jók, de nem lehet az eseményeket úgy nyomon követni, mint a tv-ben.
Ami a robot wars-al kapcsolatba nagyon megmaradt bennem az a Hyper Disc nevű robot. Ez egy forgótárcsás robot volt, és a tárcsa szélén volt 3 v 4 éles penge. Ez a gép szó szerint szétszedte, kibelezte az ellenfeleket. Hyper Disc volt a kedvencem, neki drukkoltam és el is jutott a NAGY döntőig ahol sajnos kikapott. Túl masszív és gyors volt a másik gép, többször is felborította szegény Hyper Discet a tárcsaja is belassult így semmi esélye se volt szegénynek. Amúgy egy garast se raktam volna rá, mert a másik (már nem emlékszem a nevére) kegyetlen jól harcolt végig. Pikk-pakk intézte el az ellenfeleket. :)
süti beállítások módosítása