Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Ez kimaradt a Híradóból!

2014. február 01. 18:00 Wigyori

Szándékosan nem halljuk ezeket a híreket a televíziók hírműsorában? Vagy csak néhány csatorna foglalkozik ilyen tényekkel? Vagy egy sem a sok közzül?

Lehetséges, hogy  a videóban szereplő (valós!) tények csak egy újabb összeesküvés elméletet támasztanak alá, vagy valóban köze van hozzá az emberiségnek tudatos környezetterheléshez. De kik azok akik ezen hosszútávon nyerni tudnak? A lényeg a hosszútávon van, és nem a jelenen, ahol a pénz diktál, parancsol, urakodik. Az is lehetséges, hogy ez mind nem számít, csak a mértéktelen fogyasztás, pazarlás, szemetelés, mert ebből lehet jó sok zsebet megtömni. Tudjuk, hogy egy dologgal sosem fogunk tudni újjat húzni, az pedig az anyatermészet lesz. Évmilliók kellettek hozzá, hogy kialakuljon az élet, és most képesek vagyunk alig egy évszázad alatt tönkretenni mindent, nem veszünk példát a múltunkról nem törődünk a jövőnkkel, feléljük a készleteinket, nem hasznosítunk újra. ...Ami nem is a mi jövőnk, hanem a gyerekeinkké, akik talán nem is fognak már egy természetes, egészséges, műanyag mentes világba születni, és tudni milyen az, mikor a friss levegőbe bele lehet harapni, tisztavizet inni a csapból, vagy egészséges élelmiszereket venni, mert mi nem tudunk, és ŐK nem akarnak tenni semmit ellene, hogy ne így legyen.


Az elmúlt idők környezeti katasztrófái óriási mértékben súlyosbítják a bolygónkon lelhető életforma fennmaradását. Évek óta szivárog a nukleáris anyag a tengerekbe, ami miatt a sugárfertőzés az egész Földet elfogja érni, és nem tudnak (vagy nem akarnak) tenni ellene semmit sem.

Az időjárás okozta viszontagságokról ne is beszéljünk. De lehetséges az is, hogy ez mind egy természetes folyamat, ami akkor is bekövetkezne, ha nem szennyeznénk. Csak később...

A bolygó öntisztításba kezd, és visszaveszi azt, amit nagylelkűen nyújtott nekünk, hogy életet akakítsunk ki magunknak a saját feláldozott testén.

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr805786628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása