Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Llama oculis, Llama oculis caerula

Lámaszeme

Random posztok

Pár fura büntetés amit kiszabtak

2016. március 01. 14:00 Cukor88

punishments-woods.jpgEgyedül a sötét erdőben éjszaka:

Egy nőt állatkínzás vádjával állítottak bíróság elé, miután 35 kiscicát rakott ki egy erdőben. A nő vallomása szerint nem tudta mihez kezdjen ennyi cicával. 9 kismacska meg is halt a 35-ből miután otthagyta őket az erdőben, ezért a bíróság arra ítélte, hogy egy egész éjszakát kell teljesen egyedül eltöltenie abban az erdőben, hogy átérezze milyen az amikor magára hagynak valakit/valamit egy ilyen helyen.

3293465641_b6c5081e87.jpgVazektómia:

Egy férfit többrendbeli gondatlan károkozás, és gyerektartás meg nem fizetésével állították bíróság elé. A férfinek 6 kapcsolatából 7 gyereke született. A bíró választás elé állította: Vagy letöltendő börtönbüntetés, vagy Vazektómia, és fizeti a gyerektartást/foglalkozik a gyerekeivel. A vazektómia mellett döntött.

3350915445_13f6a1c9ca.jpgGázspray:

Egy Diamond nevű nő illuminált állapotban lefújt gázspay-vel egy arra járó férfit, mert azt képzelte hogy meg akarja támadni. A férfi feljelentette a nőt, akit a bíró ugyan csak választás elé állított: Vagy 30 nap letöltendő börtönbüntetés, vagy az áldozata lefújhatja őt gázspary-vel. A fújást választotta.

taxi_1.jpgA gyalogtúra:

Egy Viktória nevű nő nem tudta kifizetni a majdnem 50km-es taxiútját. A taxis megpróbálta behajtani a pénzét, de a nő később sem volt hajlandó fizetni, ezért bíróság elé került az ügyük. A bíró kötelezte a nőt, hogy fizesse ki a fuvardíjat, és plusz büntetésként legyalogoltatta vele a taxiút távolságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://lamaszeme.blog.hu/api/trackback/id/tr638426646

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kereszténység gyógyítható 2016.03.02. 09:56:56

Örömhírt hoztunk! A kereszténység már gyógyítható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása